heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Kivo Kempentrail - DaKo Fotografie - kopie
Auteur foto

The best Sleddog Photographer 2021

De internationale sledehondenwedstrijd vindt dit jaar plaats op 29 oktober 2021 tot 31 oktober 2021 in Knegsel-Eindhoven!

De grootste wedstrijd van de Benelux met meer dan 150 starters, prachtige honden, veel bezoekers en  mooi weer!

Er is ook een fotowedstrijd.  Voor de (honden) fotografen is er zaterdag & zondag ochtend om 7.30 uur onder het genot van een bakje koffie/Thee in de tent uitleg over onze sport en de honden. Ook zal er uit gelegd worden waar u op moet letten tijdens de race want er zijn teams die tegen de 40 kilometer per uur gaan.​

Vanaf de start reden er quads waar met achter op mee kon rijden om een mooi plekje te vinden.

De deelnemende fotografen kunnen tot 7 november 2021 hun mooiste foto opsturen naar de webmaster. De vakjury, onder andere bestaande uit Monica van Maden uit Rijen (de beste hondenfotograaf ter wereld) kiest de top 3 van de mooiste foto’s!

De foto’s worden geplaatst op de website van SSC-NL en worden ook in het tijdschrift Onze Hond gepubliceerd.

De 1e prijs voor de foto in 2019 is gegaan naar Daniëlle Kock! Wie wint er dit jaar?

Voor honden fotografen is dit een unieke kans om deze spectaculaire sport op de foto te zetten! ​ Voor anderen een mooie gelegenheid een kijkje te nemen bij deze prachtig sport!

Van Dako Fotografie https://www.facebook.com/dakofotografie

Beoordeling 2019 door Monica van Maden:

Danielle heeft hier echt prachtig werk afgeleverd, De compositie klopt , een mooie scherpte van de honden en een mooie zachte achtergrond waardoor de aandacht voor mij gelijk naar de honden gaat.. wat voor mij het plaatje compleet maakt, is de bijna synchrone houding van beide honden en de blije koppies , de spanning op de lijn die je ziet bij de linkerhond naar de step en de actieve houding van de eigenaar! En dit alles samen met de mooie herfstkleuren is dit voor mij zeker de winnende foto! Erg goed gedaan Danielle.

Bent u benieuwd wie dit jaar de prijs zal winnen?

Kijk bij https://www.ssc-nl.com/the-best-sleddog-photographer-2021

Blijf bij met nieuws en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven