Kivo Kempentrail - DaKo Fotografie - kopie

The best Sleddog Photographer 2019

De internationale sledehondenwedstrijd die op 26 en 27 oktober 2019 heeft plaatsgevonden was een groot succes! De grootste wedstrijd van de Benelux met meer dan 150 starters, prachtige honden, veel bezoekers en  mooi weer!

Er was ook een fotowedstrijd. De fotografen konden zich s-morgens om 8.00 melden voor een speciale meeting. Vanaf de start reden er quads waar met achter op mee kon rijden om een mooi plekje te vinden.

De deelnemende fotografen konden tot 2 november 2019 hun mooiste foto opsturen naar de webmaster. De vakjury heeft de top 3 van de mooiste foto,s uitgekozen en de bokaal uitgereikt.

De foto’s zijn geplaatst op de website van SSC-NL en worden ook in het tijdschrift Onze Hond gepubliceerd.

De 1e prijs voor de foto is gegaan naar Daniëlle Kock!

Van Dako Fotografie https://www.facebook.com/dakofotografie

Beoordeling Monica van Maden:

Danielle heeft hier echt prachtig werk afgeleverd, De compositie klopt , een mooie scherpte van de honden en een mooie zachte achtergrond waardoor de aandacht voor mij gelijk naar de honden gaat.. wat voor mij het plaatje compleet maakt, is de bijna synchrone houding van beide honden en de blije koppies , de spanning op de lijn die je ziet bij de linkerhond naar de step en de actieve houding van de eigenaar! En dit alles samen met de mooie herfstkleuren is dit voor mij zeker de winnende foto! Erg goed gedaan Danielle.

Bent u benieuwd naar de winnaars van de 2e en de derde prijs?

Kijk bij https://www.ssc-nl.info/the-best-sleddog-photographer-2019

Blijf bij met nieuws en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll naar top