heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Fietsenwinkel Alkmaar
Author picture

Ricycle, de fietsspecialist van Richard Hoekmeijer in Alkmaar

Richard Hoekmeijer eigenaar van de beste fietsenzaak Ricycle In ALkmaar!

In juli van dit jaar heb ik een 2e hand elektrische fiets gekocht. Hier moest een hondenmand achter op de bagagedrager op bevestigd worden.  Doordat de accu achterop zat bleek dat niet zo eenvoudig te zijn. Ik heb diverse fietsenzaken in Alkmaar benaderd maar niemand wilde of kon mij helpen. Tot ik belde met Richard Hoekmeijer, vanaf 2018 de eigenaar van Ricycle in Alkmaar, gevestigd aan de Limmerhoek 5A in Alkmaar. Deze ondernemer kent het principe van klanten goed helpen, een tevreden klant blijft namelijk een klant en levert mogelijk weer nieuwe klanten op.

De hondenmand werd besteld en vakkundig geplaatst. Richard houdt er van jongsaf aan van om aan fietsen te werken en te sleutelen en ze te repareren zodat dat u weer veilig de weg op kunt. Richard heeft ervaring in het repareren van alle soorten fietsen, of het nu een stadsfiets is, een E-Bike, een moederfiets of een kinderfiets.

In de zaak is het altijd gezellig druk wat genoeg zegt over de klandizie! Een hondenmand nodig op uw E-Bike of andere fiets ga een langs bij Ricycle waar wordt u goed en vakkundig geholpen. Bovendien is de klantbenadering heel vriendelijk!

Dient uw fiets te worden gerepareerd of is uw fiets aan een servicebeurt toe?

Ga dan naar Ricycle of bel voor een afspraak 072-5112488

In de professioneel ingerichte werkplaats worden de reparaties door vakkundige en gediplomeerde fietsenmakers uitgevoerd! Ricycle is tevens officiële dealer van RIH fietsen. Daarnaast onafhankelijk van merken, kunnen ook online aangekochte fietsen worden gerepareerd! Tevens 2e hands fietsen te koop!

Interesse? kijk op de facebook pagina van Ricycle fietsreparatiezaak

Of neem een kijkje op de website https://www.ricycle.nl

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven