heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

image_ origanimal 2022_06_23T09_13_23_255Z (002)
Auteur foto

Organimal Natuurlijke producten voor je huisdier

Organimal, Natuurlijke Producten voor Huisdieren

Mensen zijn zich de afgelopen jaren steeds bewuster geworden van wat we eten, drinken en gebruiken op het gebied van verzorging en verzorgingsproducten.  Er wordt steeds meer teruggegaan naar de basis, namelijk natuurlijke producten. Natuurlijke producten hebben meer gezondheidsvoordelen dan de chemische versies, door chemische versies ontstaat vaak weer nieuwe problematiek.

Wat nog te weinig wordt beseft, is dat dit net zo belangrijk is voor onze huisdieren. Organimal (Natuurlijke producten voor huisdieren) maakt er hun missie van om huisdiereigenaren bewust te maken van de voordelen van natuurlijke voeding, supplementen en gezondheidsproducten. De natuurgeneeskunde bevat hiervoor duizenden jaren aan bruikbare kennis. Ondanks dat dit tegenwoordig weleens vergeten wordt, blijft de effectiviteit hiervan onveranderd van kracht. De behoefte en noodzaak aan natuurlijke producten lijkt tegenwoordig alleen maar te groeien.

Bij Organimal worden de huiseigenaren aangemoedigd om wat huisdieren betreft weer eens te kijken naar hun natuurlijke behoeften. In de natuur is geen kant en klaar voedsel te vinden. De voeding is ruw en zeker niet voorzien van ditjes en datjes om het voor het menselijke zintuig beter te behappen te maken. Onze huidige leefstijl, met allerlei “welvaartsklachtjes” zien we ook terug bij onze huisdieren. Nieuwe ziektes komen naar voren waar vroeger nauwelijks of geen sprake van was. Ons dieet speelt daarbij een grote rol.

Voedingsbehoeften huisdieren

Je hond is natuurlijk geen Wilde Wolf en je kat geen Siberische tijger, daar zijn we ons natuurlijk van bewust. Van echte jacht en levende prooien is dan ook geen sprake. Als huisdiereigenaar schotel je letterlijk elke maaltijd voor. “Wat is daar dan precies zo natuurlijk aan?” Vrij weinig, maar gedomesticeerde dieren hebben dan ook niet zoveel meer over van het gedrag van hun wilde voorouders. Wat wel onveranderd is gebleven is de voedingsbehoefte. Dat zie je onder andere aan het spijsverteringsstelsel.

Voeding zonder chemische poespas

Organimal is drie jaar geleden begonnen met het produceren van supplementen en huisdieren om huisdieren in hun natuurlijke behoefte te ondersteunen en met goed resultaat. Hoe goed de resultaten ook waren, als snel werd duidelijk dat de voeding zelf aangepakt moest worden. Voeding is namelijk de basis voor de gezondheid van je huisdier. We hebben maar al te vaak gezien dat er problemen ontstonden doordat de voeding voor huisdieren vaak onder de maat is. Het geven van supplementen wordt dan een beetjes als dweilen met de kraan open. Vandaar dat Organimal is gaan uitbreiden met het aanbieden van de gezonde voeding om het cirkeltje weer rond te krijgen.

Natuurlijke producten met de juiste kennis

Voeding is de perfecte basis om je huisdier zo gezond en vitaal mogelijk door het leven te laten gaan. Supplementen zijn een ideale aanvulling bij tekorten van voedingstoffen en als aanvulling van het dieet. Denk hierbij aan Organimal Multivitamine, Zeewier en Collageen. Bij maag en darmklachten, pijn, ontstekingen en jeuk denk dan aan Darmen in Balans en Gedrag in Balans, maar ook supplementen zoals Colloïdaal Zilver en PEA. Dit zijn volwaardige natuurproducten waarmee je pijnklachten, ontstekingen en andere vervelende kwalen mee kunt behandelen. Dit zonder nare bijwerkingen en overige gezondheidsproblemen.

Maar kennis van gezondheid blijft een belangrijke factor. Veel huisdiereigenaren weten nog niet goed genoeg waar men op dient te letten wanneer het voeding betreft. Organimal helpt u daar graag een handje mee! Met gratis dierenartsadvies en een gespecialiseerde customer service worden de klanten ondersteund met raad en daad, naar de terugweg van de gezondheid van hun huisdier. Wist je dat stress een belangrijke factor is voor een gezond lichaam? Dat geldt ook voor huisdieren. Een gezonde geest draag bij aan een gezond lichaam.

Wil je meer weten over joe jij je huisdier volledig in balans krijgt? Laat Organimal je helpen met een gratis en vrijblijvend advies en gerichte stappen in de juiste richting!

Neem eens een kijkje op hun website! https://www.organimal.nl

Instagram: #organimalnl

Heeft u vragen? neem telefonisch contact op via 052-4745251 of per mail: contact@organimal.nl

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze website!

Deel dit bericht

Scroll naar boven