heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

website 2023
Author picture

Nomad Noses-online cursus voor honden met een travel-lifestyle

Nomad Noses is en online hondentraining die speciaal is ontworpen voor honden met een travel-lifestyle. Bij Nomad Noses wordt ernaar  gestreefd dat zoveel mogelijk honden mee op reis te kunnen nemen als het avontuur roept.

De training is ontwikkeld voor hondeneigenaren om hen  te helpen hun trouwe viervoeters klaar te stomen vo0r spannende reizen, weekendjes weg, roadtrips, wandel-en campervakanties en zelfs stedentrips!

Wat maakt Nomad Noses nou zo uniek? Allereerst is het een hands-on-cursus boordevol praktische tips. De ervaren hondentrainer van Nomad Noses deelt niet alleen oefeningen, maar ook waardevolle kennis om de band tussen jou en je hond te versterken. Daarnaast is het mogelijk om een privé consult te boeken.  Geen enkele hond is perfect en daarom wordt getracht te leren hoe je moet handelen wanneer de hond tijdens het reizen onverwachts gedraag vertoont.

De cursus van Nomad Noses bestaat uit zes modules, elk gericht op verschillende aspecten hoe het beste te reizen met je hond. Bovendien is er een complete video gewijd aan online dierenartsadvies, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent op elke situatie. Daarnaast ontvang je, als extra bonus, handige lijsten met benodigdheden voor reizen met je hond.

Nomad Noses is jouw partner in het avontuur. Nomad Noses gelooft in het optimaal creëren van een band van vertrouwen tussen jou en je hond om samen de wereld te kunnen verkennen.

Meer weten? neem een kijkje op de wesite https://www.nomadnoses.nl

Of neem een kijkje op Instagram: @nomadnoses

Nadere informatie via Diede Bolsius: 06-38973262

Blijf bij met tips en neem vaker een kijkje op deze website

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven