heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Krachtig kruid
Author picture

Krachtig Kruid van Caspar Broekman

Krachtig Kruid van Dierenarts Caspar Broekman

Krachtig Kruid is een productlijn met kruidenmixen voor dieren. Iedere kruidenmix bestaat uit natuurlijke grondstoffen. De grondstoffen zijn geselecteerd op de hoogst mogelijke kwaliteit en gebaseerd op bloemen therapieën, biologische oliën, paddenstoelen en Chinese & Westerse Kruiden.

De Kruidenmixen zijn het resultaat van jarenlang verfijnen van de receptuur, waarin oude oosterse wijsheden zijn verenigd met de westerse geneeskunde.

Krachtig Kruid gelooft in de aanpak van de oorzaak en niet in symptoom- bestrijding. De mixen van Krachtig Kruid zijn diervriendelijk door het gebruik van 100% natuurlijke stoffen en ondersteunen uw dier op een natuurlijke wijze in de genezing! De mixen ondersteunen specifieke kerngebieden zoals de darmflora, de luchtwegen, de huid en de gewrichten. Zo bestaat er ook een mix die helpt tegen momenten van stress, zodat je dier rustig wordt zonder er suf of sloom van te worden.

Krachtig kruid is ontwikkeld door holistisch dierenarts Caspar Broekman. Door verschillende studies en jarenlange ervaring heeft hij zichzelf gespecialiseerd in Westerse en Chinese kruiden. Een welkome en veilige aanvulling in zijn behandelingen. Inmiddels werkt hij met succes al jaren met deze unieke kruidenmixen in zijn praktijk ‘Centrum Alternatieve Diergeneeskunde’ in Amsterdam. De mixen zijn vooral gericht op honden, katten en paarden.

Deze kruidenpreparaten zijn het resultaat van continue ontwikkeling en aanpassing. Oude geneeskunde aangepast aan de huidige tijd. De ingrediënten zijn allemaal van natuurlijke grondstoffen waardoor er ook veel minder kans is op bijwerkingen. Met de kruiden preparaten kunnen klachten niet belastend verholpen worden. De kruiden kunnen veilig en langdurig gegeven worden, wat weer een voordeel is bij chronisch of terugkerende klachten. Behandeling met krachtig kruid is gericht op het aanpakken van de oorzaak in plaats van de klacht. Een voorbeeld zijn de natuurlijke inwendige en uitwendige Parasietmixen op basis van etherische oliën. Daar zijn al heel veel baasjes blij mee.

Wilt u meer weten over onze kruidenmixen?

Neem een kijkje op onze website! https://www.krachtigkruid.nl

Krachtig Kruid heeft ook een webshop waar u onze producten kunt bekijken en bestellen: https://www.krachtigkruid.nl/webshop.html

Hier kunt u onder andere de Vuurwerk Mix, Oor Mix, Sinus Mix, Parasieten Mix, Nier Mix, Blaas Mix en de Weerstand Mix bestellen!

Op de website worden regelmatig artikelen geplaatst over de producten in de webshop!

Daarnaast kunt u ons vinden op Facebook, zoek op Krachtig Kruid

Instagram #krachtig kruid #casparbroekman

Heeft u een vraagje over uw dier of product, stuur een mailtje naar:

webshop@krachtigkruid.nl

Blijf bij met tips een neem vaker een kijken op onze website!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven