heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

kivozondag1
Author picture

Internationale sledehondenwedstrijd De Kivo Kempentrail op 26 en 27 oktober 2019 SSC-NL

Op 26 en 27 oktober 2019 vind voor de 31e keer de internationale Sledehondenwedstrijd de Kivo Kempentrail plaats in Veldhoven!

De internationale sledehondenwedstrijd Kivo Kempentrail is een van de grootste van de Benelux. Met jaarlijks meer dan 150 starts uit binnen en buitenland. Er zal gestart worden in verschillende klassen van hardlopen met een hond tot teams van 12 honden en meer. Tijdens het weekend zullen meer dan 1000 honden aanwezig zijn.

De SSC-NL (sledehondensport club nederland) is een landelijk opererende organisatie op het gebied van sledehondensport. Opererend onder de vlag van de IFSS (onderdeel van Sportaccord en olympic channel)

Het is binnenkort voor de mushers ook weer mogelijk om in te schrijven. Dit jaar is het het online inschrijfformulier weer een stukje makkelijker gemaakt en zijn er wat kleine dingetjes toegevoegd.

Zo is het ook mogelijk om uw chiplijst meteen te uploaden zodat deze van tevoren verwerkt kan worden. Leuke verhalen over uw team zijn zeker welkom bij de speaker info, ook dit jaar is er weer een speaker bij de start. 

De Kivo Kempentrail is gratis toegankelijk voor publiek en tevens een leuk uitje voor het hele gezin. U kunt de honden voorbij zien rennen op het parcours, maar ook de stake out (waar alle honden staan) is vrij toegankelijk. 

Op het terrein bestaat de mogelijkheid om wat te eten en drinken. Daarnaast zijn er vele leuke stands met een breed scala aan producten. 

Beide dagen starten de teams vanaf 9.00 tot 15.00 uur. Op zaterdag middag rond 15.00 uur is er ook een kinderrennen. In verband met de veiligheid word het zeer gewaardeerd als U uw eigen hond thuis laat.

Wij kijken weer uit naar een mooie editie van de Kivo Kempentrail. Mocht u het leuk vinden om ons te ondersteunen of heeft u andere vragen meld u zich dan per email aan:

Voorzitter@ssc-nl.info

Adres :Hoogeloonsedijk 26, Veldhoven 5507RM

Voor meer informatie: https://www.ssc-nl.info/kivo-kempentrail-2019

Kijk eens op YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LGLVfMeWYsg

Blijf bij met Evenementen en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven