heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

facebook_1584094022166 (002)
Auteur foto

Hondenartikelen

De website voor Hondenartikelen, Hondenartikelen.com!

Bent u op zoek naar speciale hondenartikelen? Hondenartikelen.com is de webshop voor degelijke hondenartikelen, speciaal voor veiligheid en gezondheid van je hond. Hondenartikelen.com is een dealer van Ruffwear.

Er is een uitgebreid assortiment van Hondenschoenen voor zomer en winter.

Hondenklimtuigen speciaal voor activiteiten in de bergen, hondenzwemvesten voor recreatie en gebruik aan boord of zee of uw boot en verschillende outdoor artikelen!

Hondenartikelen.com is reeds 15 jaar een betrouwbare webshop.

Of het nu gaat om hondenschoenen, rugzakken voor uw hond, hondentuigen en hondenjassen, hondenbedden, een koelvest voor de hond, hondenriemen en halsbanden, vitamines of homeopathische middelen, verzorgingsartikelen of tips om met uw hond op vakantie te gaan naar Zweden, bij hondenartikelen.com bent u aan het juiste adres.

Een kleine greep uit het assortiment!

Kent u de hondenschoenen van Ruffwear Polar Trex? Met deze schoenen krijgt sneeuw geen kans om bij de hondenpoten te komen en houdt de hondenpoten warm bij het wandelen.

Of een mooie halsbandriem met de naam van uw hond erop en een hondenlijn die je zelf kunt samenstellen tot wel 40mm breed?

Prachtige hondenzwemvesten van Ruffwear, ideaal voor honden die nog niet kunnen zwemmen? Een hondenzwemvest is een ideaal hulpmiddel wat extra veiligheid biedt voor bijvoorbeeld op de boot of in het water met een hoge walkant. Aan de bovenzijde bevindt zich een stevig handvat om de hond een extra stukje te kunnen helpen.

Heeft u wel eens gehoord van Honden rugzakken? Deze zijn er in vele soorten en maten, ze bestaan al zo lang als mens en hond samenleven. Een hondenrugzak wordt meestal gebruikt tijdens  lange wandelingen en op vakanties. De hondenrugzakken van Ruffwear zijn slim ontworpen met het oog voor comfort, duurzaamheid en design.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar artikelen voor de Siberische Husky? Neem eens een kijkje op de website!

Omdat elke rashond zijn eigen kenmerk heeft kunt u eenvoudig zoeken op hondenras en ras gerelateerde producten!

Ook de verzorging van uw hond wordt niet vergeten, alles op het gebied van vitamines en genezing op basis van homeopathie!

Dit is nog maar een kleine greep uit het assortiment!

Elke maand een leuke aanbieding met een hoge korting!

Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje bij https://www.hondenartikelen.com

Hondenspeelgoed is ook te vinden op Facebook, koopt u een artikel like de pagina! Instagram wordt ook niet vergeten; hondenartikelen.com en #Ruffwear

Blijf bij met nieuws en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven