heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Hugo op gras (002)
Auteur foto

Haal het beste baasje in jezelf naar boven via SayHi.dog

Volg Corgi Hugo op SayHi.dog en baasje Esther Postma

Hoe goed ken jij jouw hond? Zelfs de liefste en de beste baasjes twijfelen af en toe. Hoe vaak en hoe lang moet mijn hond dagelijks bewegen? Geef ik eigenlijk wel het beste voer? Met welke karaktereigenschappen verschilt mijn hond van rasgenoten?

Dit soort vragen kunnen hondenouders vanaf nu met elkaar gaan beantwoorden. Op dierendag 2019 lanceerde Sayhi.dog; een nieuw platform voor hondenouders. Het doel is om onze honden beter te leren kennen, zodat we allemaal nog betere baasjes kunnen zijn voor onze hond(en).

Honden staan centraal! 

Het fundamentele verschil met andere platformen zoals Facebook en Instagram (die je kunt koppelen) is dat op SayHi.dog het leren over honden centraal staat. Sociale interactie op het platform is zo niet alleen leuk, maar dient ook en hoger doel, het stimuleren van hondenwelzijn.

Een praktisch voorbeeld. Je kunt je hond aanmelden en ‘scoren’ op karaktereigenschappen en bijvoorbeeld op zijn of haar favoriete activiteiten.

Al deze informatie komt samen en geeft mensen die hondenrassen overwegen inzicht in welk type hond bij hen past. Zo voorkom je een mismatch.

Andere voorbeelden; baasjes samenbrengen die bij elkaar in de buurt wonen,  soortgelijke interesses laten delen of ervaringen tussen ‘rasgenoten’ kunnen stimuleren.

In de eerste vier weken al 2.500 honden aangemeld!

Er zijn ruim 400 hondenrassen vertegenwoordigd. Ieder hondenras heeft een minimaal aantal aanmeldingen nodig om de zogenaamde ‘ras-pagina’ te ontgrendelen. Ontdek hoeveel ‘rasgenoten’ al zijn aangemeld, je kunt helpen om interessante informatie over jouw ras te ontgrendelen.

Wil jij jouw hond nog beter leren kennen?

Is je interesse gewekt en wil je eens rondneuzen? Come and say hi! Lees de blogpost ‘introductie SayHi.dog: Leer jouw hond nog beter kennen’ of meld je hond direct aan om het uit te proberen!

https://www.sayhi.dog/blog/ontdek-de-nummer-1-website-om-jouw-hond-beter-te-leren-kennen

Blijf bij met nieuws en neem regelmatig een kijkje op deze pagina.

Deel dit bericht

Scroll naar boven