heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

IMG-20230402-WA0000 kaarten 002)
Auteur foto

Esther’s Style uit Bergen

Ether’s Style uit Bergen Noord Holland

Esther van Esther’s Style uit Bergen in Noord Holland is 34 jaar oud. Haar hobby- dagbesteding is het maken van sieraden en prachtige kaarten. Deze hobby is ontstaan door autisme met angsten.  Ze kon zich niet handhaven in reguliere werkzaamheden en viel uit. Samen met haar moeder heeft ze Esther’s Style opgezet, toen woonde ze nog thuis. Esther is altijd heel creatief geweest met  allerlei materialen.

Langzaam aan begon ze  zelfgemaakte sieraden en kaarten te verkopen, aanvankelijk via mond op mond reclame via familie en vrienden.

Op een gegeven moment is ze op zich zelf gaan wonen in een heel leuk hofje in Bergen. In dit hofje komen veel mensen langs in verband met een wandeling omdat het hofje een Gemeente monument is. Ze startte met verkoop van sieraden en kaartjes vanuit dit hofje in haar eigen voortuin. Via Flyers op bomen in de buurt en een promotie via Facebook gaf ze hier bekendheid aan.  Inmiddels staat ze ook op instagram! @estherdeboers

De kaarten worden gemaakt van recycle materialen zoals karton uit de kringloopwinkel, ribbelkarton uit bijvoorbeeld beschuitrollen, of oude behangrollen die ze krijgt van bekenden. Kralen komen ook uit de kringloop of via een speciale beurs. Ze heeft zelf unieke sjablonen gemaakt om te trekken en uit te knippen. Ze wil niet dat er steeds dezelfde kaarten of sieraden gemaakte worden, daarom is er sprake van unieke exemplaren!

Speciaal voor Hondenmaatjes is ze gestart met het maken van prachtige hondenkaarten, de opbrengst wordt gebruikt voor het aanschaffen van materialen, recentelijk heeft ze een stansmachine aangeschaft. Er moeten veel kaarten gemaakt worden om de kosten er dan weer uit te krijgen. Daarnaast is de waardering van klanten heel leuk waar ze inmiddels leuke contacten mee heeft.

Interesse gekregen? neem een kijkje op Instagram via @estherdeboers

Maak telefonisch een afspraak om de mooie hondenkaarten te bekijken of te bestellen via:

06-20797838.

Of stuur een mailtje om te bestellen of andere kaarten te bekijken!

De kaarten variëren van € 1,50 tot € 1,75 per stuk ex verzendkosten.

Blijf bij met tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina. https://www.hondenmaatjes.nl

Esther zien YouTube? https://youtube.com/@estherdeboers

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven