heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

2 (004)
Author picture

Elike van de Kerkhof, coaching voor vrouwelijke ondernemers voor en met honden

Wie is Elike van de Kerkhof?

Elike van de Kerkhof is een Virtueel Assistent voor vrouwelijke ondernemers die coachen voor en met honden, betreft online zichtbaarheid voor hondernemers!

Dat doet zij door middel van het uit handen nemen van marketing taken en het aanbrengen van focus en structuur in hun bedrijf.

Voor wie verricht zij deze taken?

Je bent ondernemer en vindt het heerlijk te coachen voor en met honden.

Je hebt een aardig bedrijf, werkt meer dan dat je zou willen, want buiten het coachen heb je je handen vol aan die marketing taken die er bij komen.

Je bent toe aan verdere groei in je bedrijf en verlangt naar hulp met je marketing, zodat je jouw kostbare tijd aan het coachen kunt besteden, maar toch verbinding houdt met je doelgroep of klanten.

Je houdt er niet van om constant zichtbaar te zijn op Social Media, maar weet dat potentiële klanten jou anders niet kunnen vinden en niet weten dat jij ze kunt helpen.

Je verlangt naar iemand die je bij de hand neemt, marketingtaken uit handen neemt en zorgt dat je toch betrokken blijft, zodat jouw Social media uitstraalt waar jij voor staat.

Het is voor ondernemers belangrijk om zich te laten zien via Social Media, zodat mensen je weten te vinden, leren kennen, waarderen en vertrouwen. Dit kan soms lastig zijn omdat niet elke ondernemer, dat geldt ook voor haarzelf, verlegen en onzeker kan zijn en daardoor niet snel op de voorgrond wil treden.

Volgens Elike is het belangrijk,  dat mensen je eerst moeten leren kennen. Dat gebeurt alleen als online ondernemer, door zichtbaar te zijn door zichtbaar te zijn op Sociale Media en te laten zien dat jij degene bent die ze kan helpen. Elike helpt je graag over deze drempel om zichtbaar te worden op Sociale Media voor jouw ideale klant, zodat het ook voor jouw vertrouwd gaat worden.

Elike werkt vanuit huis, wat inhoudt in dat er geen extra kosten in rekenen gebracht hoeven te worden of reiskosten. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel hulp je nodig hebt!

Werk je meer dan dat je zou willen en heb je je handen vol aan marketing taken en ben je toe aan verdere groei in je bedrijf?

Plan vrijblijvend en gesprek met haar in!

Neem een kijkje op haar websitehttps://www.e-like.nl/samenwerken/

Je kunt ook een mailtje sturen naar: Elike@E-like.nl of telefonisch contact opnemen via 06-52639027

Je kunt Elike ook volgen op Instagram: Elikekerkhof

Of via Facebook: Elike van de Kerhof en bekijk haar waardevolle tips!

Blijf bij met Tips en neem vaker een kijkje op deze website!

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven