heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

sjfke1 website (002)
Auteur foto

Ontmoet Dogfluencer Sjefke the Pug en baasje Mandy van den Tillaart

Kennen jullie het concept van de hondenbeïnvloeder of Dogfluencer?

Een hondenbeïnvloeder is een hond  die via Social Media het koopgedrag van andere hondenliefhebbers beïnvloed.  Dat kan doordat de hond veel volgers heeft of een zeer hoge volgersbetrokkenheid (minder volgers maar wel en grote betrokkenheid).

Dogfluencer Sjefke the Pug  van baasje Mandy van Tillaart is alweer een jaar oud. Deze eigenwijze grappige mopshond trekt al heel veel bekijks in Breda. En in Breda zijn ze niet de enigen die blij  zijn met deze viervoeter. Sjefke steelt de show op Instagram. Hij kijkt altijd in de camera en poseert zelf met zijn knuffelbeertjes. Hij ‘houdt’ gewoon van de camera! Zijn eigenaar Mandy forceert hem niet om  gekke pakjes aan te trekken het moet wel leuk blijven. Mandy wordt tegenwoordig in Breda al aangesproken, dat is toch Sjefke?  Heel grappig dat mensen haar hond al herkennen.

Toen Sjefke 4 jaar maanden oud was, werd hij al gevraagd voor zijn eerste baan als model voor voor een dierenmerk wat tuigjes verkoopt, van hieruit zijn de opdrachten alleen maar toegenomen. Op dit moment staat Sjefke model voor verschillende bedrijven en is hij een echte Dogfluencer aan het worden. Er hebben dit jaar al verschillende samenwerkingen plaatsgevonden met kleine bedrijven.

Wat voor  baasje   Mandy en haar hond Sjefke geldt, is dat zij oprechte interesse heeft in haar volgers en veel plezier heeft aan het maken van filmpjes en foto’s. Mandy wil graag contact met haar volgers en leeft mee met hun accounts. Op deze manier heeft ze dit jaar al veel vrienden gemaakt en, sommigen van het heeft ze zelfs live ontmoet!

Als Sjefke wat ouder is wil Mandy een zorgdiertraining met hem gaan doen. Dan wordt je toegewezen aan een zorginstelling. Ouderen en zieken die heel graag een hond willen, waar de omstandigheden dat niet meer toelaten, kunnen dan heerlijk met hem spelen en knuffelen. Dat doet ze natuurlijk alleen als Sjefke over een paar jaar nog net zo gek is op aandacht!

Mochten julli Stefke tegenkomen op straat, geef hem vooral een dikke knuffelt!

En het zou natuurlijk fantastische zijn om vrienden met jullie te worden op Instagram!

http://www.instagram.com/sjefkethepug

Blij bij met TIps en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven