heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Foto Stella 238932490234 (003)
Author picture

Dierentolk Stella Klok

Dierentolk Stella Klok voor een liefdevolle verbinding tussen Mens & Dier.

Ben je op zoek naar een pup  die goed bij je past? Valt het opvoeden van je pup tegen of vertoont je geadopteerde hond ongepast gedrag? Kan je hond niet alleen zijn, breekt hij van alles af in je huis, blaft hij tegen iedere voorbijganger of vertoont hij agressief gedrag?

Heb je al hulp gezocht of ingeschakeld zonder succes? Schakel de hulp in van Stella Klok, Dierentolk en Coach.

Wie is Stella Klok en wat doet zij? Ze helpt je als Dierentolk  en coach om het contact met jou hond of huisdier te verbeteren door op een andere manier naar je dier te luisteren. Stella legt op intuïtieve wijze contact met honden of dieren.

Doordat Stella op intuïtieve wijze contact legt met honden en dieren, krijgen de honden of dieren de kans om hun verhaal te delen en krijgen ze een stem. Wil jij weten wat jou hond of dier te vertellen heeft? Via een fotoreading krijgt ze boodschappen van jou hond of dier door die ze aan de eigenaar vertaald. Dit zorgt voor een betere verbinding tussen mens en hond of dier zodat jullie samen een goede oplossing kunnen vinden voor zijn of haar gedrag.  Op deze manier krijgen we meer begrip voor een situatie en kan er een liefdevolle verbinding tussen mens en dier ontstaan. Stella heeft al veel Honden en Dieren geholpen aan een onderling betere communicatie.

Stella is als dierentolk spiritueel, maar wel heel aards. Ze maakt op intuïtieve wijze contact met je dier, maar laat het zweverige achterwege. Ook het welzijn van de eigenaar kan hierbij aan bod komen!.

  • Je krijgt een duidelijke en eerlijke terugkoppeling van de reading terug via mail.
  • En de reading is zuiver, Stella vraagt je zo min mogelijk info om de reading niet te beïnvloeden.

Wil je dit zelf ook leren? via haar website https://www.stellaklok.nl kan je gratis een E- book downloaden om in 5 stappen te leren communiceren met honden of dieren. Daarnaast biedt Stella een 2 daags training aan om te leren communiceren met Dieren.

Ga jij de confrontatie aan met je hond of dier en durf je samen met Stella in de spiegel van je Hond of Dier te kijken?

Is je interesse gewekt? Neem contact op via het contact formulier op de website van https://www.stellaklok.nl of neem telefonisch contact op via 06-51230417.

Volg Stella ook op instagram via : dierentolk_stella

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven