heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

snuffelbox2
Auteur foto

De Snuffelbox

De Snuffelbox, een verrassingspakket voor Honden!

Hondenmaatjes, de site voor Hondenliefhebbers, werd afgelopen weekend verrast met de Snuffelbox, in dit geval omdat het bijna vakantie is met de VAKANTIEBOX, een gelimiteerde Editie! (en zoals beloofd binnen één dag in huis!)

Wat een verrassing, een hondencadeaupakket  met gave speeltjes, gezonde snacks en/of verzorgingsproducten, op mijn verzoek helemaal afgestemd op mijn 2,5 jaar oude Chiwawa Daisy.

De doos aan de buitenkant mooi versierd  met prachtige vakantieplaatsjes brengt je meteen in de vakantiestemming! De doos bevatte welgeteld 7 verschillende zakjes met lekkernijen en heerlijke snacks!

De gedroogde Ansjovis, 100% natuurlijk blijkt al een favoriete snack te zijn! Dat geldt ook voor de Chicken en Fish Sushi Strips, speciaal voor kleine honden. De rest van de snacks gaan we één voor één uitproberen, daar is het ook vakantie voor! Mijn hondje en zijn baasje krijgen zo de gelegenheid om verschillende onbekende producten uit te proberen en eraan te snuffelen! Dat zorgt natuurlijk voor variatie en wie zit daar niet op te wachten?

Vervolgens 3 verschillende speeltjes en een kauwstaaf! De wortel van Dog Toy is echt een topper. In deze vakantiebox zat ook een tekentang, nooit weg!

Het leuke is dat er verschillende snuffelboxen bestaan, aangepast aan hondgrootte of dieet. Het blijft natuurlijk een verrassing wat in elk type box zit, dat is natuurlijk leuk!

Niet goed geld terug, en als een product niet bevalt kan dit gewoon terugsturen. Je kunt de Snuffelbox  cadeau doen, los aanschaffen, losse producten bestellen of een abonnement nemen.

Kijk eens bij  https://www.snuffelbox.nl

Met dank aan de Snuffelbox!

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

 

 

 

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven