heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

120537599_371549177351527_5423103395712868252_n (002)
Auteur foto

De Dierendag box 2022

De Dierendagbox 2022, het cadeau voor honden!

Vier Dierendag 4 oktober 2022 samen met je hond, de Snuffelbox die hierbij past is de Dierendagbox.

Ontdek samen met je hond heerlijke producten om je hond te verassen en te verwennen. Een prachtige box die volledig in het teken van dierendag staat. Ontdek hoe jouw hond reageert op deze lekkernijen. De snacks en speeltjes passen bij de grootte van jouw hond. Iedere box bevat tenminste 2 kwaliteitsspeeltjes, reken op stevige speeltjes, zeker voor grote honden.

Ontdek hoe jou hond reageert op nieuwe producten

Neem jij altijd een stroopwafel? Natuurlijk niet, soms wil je wel eens wat anders proberen. Dat geldt ook voor jouw hond. Leer en ontdek wat jou hond nog meer lust.

Jouw dierendag cadeau

Je ontvangt het leukste dierendag cadeau voor honden. Geloof ons niet op onze trouwe hondenogen. Lees de tientallen beoordelingen van andere baasjes!

Cadeautip

Reserveer jouw Dierendagbox. Zorg voor een feestje op dierendag en verras jouw hond met een box vol gezonde snacks, leuke (passende speeltjes) verzorgingsproducten en nog meer.  Omwille van Dierendag worden er wat extra snacks in de box gedaan. Je mag traktaties verwachten die bijdragen aan de vitaliteit en de levensverwachting van jouw hond.

Wordt het liefste baasje ooit

Beloon je hond voor alle liefde die je het hele jaar ontvangt. Deel foto’s van je hond met de box op Instagram of Facebook  en laat zien dat je bij de liefste baasjes van Nederland en België hoort.

Opwinding en blijdschap

Jouw hond gaat al opwinding en blijdschap voelen bij het arriveren van de postbode, laat staan bij het uitpakken van de box.

Levering per direct, gratis verzending, nu in de aanbieding voor € 39.95 incl. BTW.

Ben je niet helemaal tevreden over de box? Laat het ons weten en wij sturen je kosteloos een vervangend product toe.

Interesse?

Verras uw hond en neem een kijkje bij

https://www.snuffelbox.nl/products/dierendagbox

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina

Deel dit bericht

Scroll naar boven