heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

DaKo Fotografie
Auteur foto

DaKo Fotografie van Daniëlle Kock

Daniëlle Kock de Best Sleddog Photgrapher van 2019!

https://www.ssc-nl.info/the-best-sleddog-photographer-2019

DaKo Fotografie van Daniëlle Kock! Op zoek naar een prachtige foto van je hond of paard?

Wil je een dierbare fotoreportage van je hond, of paard die alles voor je betekent en  een speciaal plekje in je hart heeft?

Foto’s maken van onze dieren met onze mobiel kunnen we allemaal, maar zet daar een professionele dierenfotograaf met professionele apparatuur tegenover en je ziet wel degelijk verschil!

Daniëlle Kock van DaKo Fotografie uit Montfoort (Utrecht) is gespecialiseerd in het fotograferen van honden (en paarden). Met veel liefde en geduld weet zij deze dieren op een mooie en ongedwongen manier te fotograferen. Denk je dat jouw hond of  paard geen fotomodel is? Niet los kan of niet stil kan blijven zitten? Daniëlle Kock, professioneel dierenfotograaf, heeft hier genoeg ervaring mee.

Puppy’s of paarden groeien in hun eerste jaar ontzettend snel en voordat je het weet is je pup of paard volwassen. Deze tijd komt niet meer terug. Bij DaKo Fotografie heb je de mogelijkheid om een meegroei-fotoreportage te boeken, waarin de groei van je pup of paard wordt vastgelegd.

Wil je je partner verassen met een foto(shoot) van jullie maatje? Wil je een mooie foto voor aan de muur? Is je hond of paard op leeftijd en wil je een laatste foto als blijvende herinnering? Genoeg redenen voor een prachtige fotoshoot.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact via info@dakofotografie.nl

Of neem een kijkje op de website van deze fotografe:

https://www.dakofotografie.nl

Of neem een kijkje op haar facebookpagina en like deze!

https://www.facebook.com/dakofotografie

Blijf bij met nieuws en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

 

Deel dit bericht

Scroll naar boven