heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

Buddybites18
Auteur foto

BuddyBites persoonlijke hondenvoeding

BuddyBites bereidt kwalitatieve voeding op maat voor jouw hond!

BuddyBites bereidt persoonlijke voeding a.d.h.v. 10 vragen voor de hondenbaasjes en levert deze hondenvoeding aan huis in België en Nederland. De voeding wordt aan huis geleverd, wanneer jouw hond daaraan toe is!

De hondenvoeding wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en bevat geen vullers. BuddyBites is een flexibel lidmaatschap waardoor hondenbaasjes altijd de juiste voeding in huis hebben en advies krijgen van onze voeding specialisten wanneer nodig.

De 1e en de 2e dag neemt je 25% hondenvoeding van Buddybites en 75% initiële voeding. Dag 3 en 4 verandert deze verhouding naar 50% Buddybites en 50% initiële voeding. Dag 5 en 6 verandert de verhouding naar 75% Buddybites en 25% initiële voeding. Op dag 7 100% van Buddybites, dan ben je een echte Buddy! Zo kan je hond langzaam wennen aan het voer en kan de darmflora zich aanpassen. Op grond van het gewicht wordt ook de goede dosis geadviseerd.

BuddyBites werkt enkel met de gezonde bouwstenen die gescreend worden op duurzaamheid en transparantie. Het voer bestaat uit hoogwaardige eiwitten, gezonde vezels, vetten en vitaminen. Voor elke hond wordt berekend wat de ideale verhouding is en berekent de persoonlijke energiewaarde. Jouw Buddymix bevat voldoende Omega 3, Omega 6 lijnzaad en yucca voor een betere vacht.

De evenwichtige hondenvoeding van BuddyBites houdt rekening met alle noden van je hond. Wij bepalen de ideale brokgrootte, de juiste hoeveelheid eiwitten, vezels en gezonde vetten specifiek voor jouw hond.

Het eerste pakket is een proefpakket waarbij hondenbaasjes slechts €5 betalen.

Je kunt ten allen tijde het voedingsplan wijzigen of stopzetten.

Interesse? neem een kijkje bij https://www.buddybites.be

Meer informatie nodig? stuur een mailtje naar info@buddybites.be

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven