heeft u leuke tips over honden of voor hondenliefhebbers? Stuur uw nieuws dan in!

IMG_afscheid2871 (002)
Author picture

Afscheid van een huisdier

Afscheid van een huisdier geeft informatie en hulp rondom het overlijden en afscheid van je huisdier.

Henry en Erna Borghuis van Afscheid van een Huisdier geven je alle informatie over het overlijden of laten inslapen. De uitvaart; begraven, cremeren en andere mogelijkheden. Aandenken en herinneringen. De (rouw)verwerking en omgaan met het verlies. Het overlijden en het verlies van je geliefde huisdier heeft een grote impact. Je huisdier was er altijd voor je en gaf onvoorwaardelijke liefde. Het afscheid is moeilijk én belangrijk. Dat wil je op een goede en mooie manier doen, voor jezelf en ter nagedachtenis aan je trouwe maatje.

Op deze website van Afscheid van een Huisdier vind je alle benodigde informatie over het  waardig afscheid nemen van je huisdier.

Neem een kijkje op de website! https://www.afscheidvaneenhuisdier.nl

Wat moet je doen met je overleden huisdier? Hoe lang kan ik mijn huisdier thuishouden na het overlijden? Begraven, cremeren of andere opties zijn gebonden aan regels die in de wet zijn vastgelegd. Begraven kan in je eigen tuin of op een dierenbegraafplaats. Hoe gaat een begrafenis in zijn werk, wat komt er allemaal bij kijken en wat dient nog geregeld te worden?

Een aandenken aan je huisdier kan een mooie herinnering zijn! Als je afscheid neemt van je huisdier is het goed om mooie herinneringen te koesteren. Er zijn veel aandenken verkrijgbaar o.a. foto’s, een pootafdruk, schilderijen, beeldjes, urnen of ashangertjes. Neem een kijkje in de webshop van afscheid van een Huisdier.

Nog vragen? stuur een mailtje naar info@afscheidvaneenhuisdier.nl

Volg Afscheid van een Huisdier op Facebook en Instagram.

Blijf bij met Tips en neem regelmatig een kijkje op deze pagina!

Deel dit bericht

Scroll naar boven